Piele catifelata ca de matase

Sexul feminin este cea mai vulnerabila la schimbarile care apar de zi cu zi. Viata cotidiana nu tine cont de timpul petrecut cu tine insati si nici de cel acordat ingrijirii sufletului si a trupului. Cele mai multe domnisoare aleg calea cea simpla si rapida dar, din pacate pe termen scurt. Asadar, pentru cele care nu au timpul necesar si vor sa si economiseasca ceva banuti, s-a inventat epilarea definitiva, si cum tehnologia a evoluat rapid, se poate face si acasa in timpul vostru liber. Epilarea definitiva se poate realiza atat corporal cand si facial, indepartand pilozitatea pana la 95%. De asemenea, trebuie stiut ca epilarea definitiva nu dureaza o vesnicie ci trebuie refacut tratamentul dupa cca. 3-4 ani, cand foliculii pilosi incep sa se regenereze.

Epilatorul pentru epilare definitiva IPL Silk’n Flash & Go promite sa te scape de firele pe par nedorite si mai ales de durerea tratamentului cu ceara traditionala sau iritatiile de dupa epilat cu lama.

Acest aparat de ultima generatie functioneaza pe baza de Pulse light, ceea ce semnifica tehnologia avansata de a indeparta firele de par pe durata lunga de timp.

Lumina pulsatila vine in contact direct cu pielea, exact unde se doreste a fi indepartata pilozitatea, reducand foliculii pilosi, deci cresterea firelor de par, chiar de la prima utilizare. Se recomanda pentru indepartarea totala sa se faca un tratament cuprins intre 3 si 10 saptamani, depinzand de locul dorit, si de asemenea de textura foliculului, grosimea firului de par, adancimea lui, si culoarea pielii. Din fericire, majoritatea femeilor din Romania au o piele excelenta pentru epilarea definititva.

Epilatorul IPL Silk’n Flash & Go nu este dureros, lasa pielea catifelata si mai ales da rezultate de durata. Usurinta de a manevra acest aparat este incredibil deoarece cantareste doar 350g. Se alimenteaza in timpul functionarii, deci nu trebuie sa ramai cu grija bateriilor care se termina repede.

De asemenea, rapiditatea cu care se realizeaza epilarea definitiva este de mare ajutor celor care nu stau chiar bine la capitolul rabdare-asemeni mie. Pulsatiile au o frecventa de 1 impuls la fiecare 3,5 secunde, ceea ce inseamna ca acoperi 1,1 cm patrati de zona supusa epilarii la fiecare secunda.

Este de stiut ca persoanele inchise la culoare nu pot beneficia de acest lux deoarece pielea ciocolatie sau bronzata are un exces de melanina ceea ce favorizeaza arderea mai rapida a pielii. In acest sens, epilatorul IPL Silk’n Flash & Go are un senzor de detectie a pielii inchise la culoare care opreste imediat lumina pulsatila a aparatului.

De retinut ca nu exista reactii secundare, doar local o oarecare inrosire a pielii care va trece rapid. Inainte de epilare este bine ca pielea sa fie curata,adica nu fie data cu crema sau alte produse destinate pielii. Inainte de a incepe o sedinta, pilozitatea nu trebuie rasa sau epilata cu ceara cel putin 20 de zile. Dupa sedinta de epilare se evita expunerea la soare si lasati pielea sa respire prin haine lejere din materiale naturale.

Epilatorul IPL Silk’n Flash & Go se poate gasi pe site-ul http://www.tpb.ro/aparate-epilare-definitiva/557-silk-n-flashgo-epilator-pentru-epilare-definitiva-tpbro.html fiind la promotie cu o reducere incredibila de 30% (pretul initial 1 353,00 lei),acum se gaseste la pretul de 947,10 lei. Numai pe http://www.tpb.ro/ epilatorul vine la pachet cu inca un cartus, insumand 2000 de impulsuri, suficiente pentru a va epila zone mari ale corpului.

Asadar, va recomand cu caldura acest site ! Bye !

 

Imagini preluate de pe site-urile:http://www.tpb.ro/ si http://laserground.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s